Min berättelse

berättelser om förvandlade liv

Leah

Jag är glad att skriva denna hälsning genom att dela mitt vittnesbörd. Jag tackar Herren att han tog med mig hit till Felix Familjeby. Ett nytt liv började för mig här. Jag fick en ny familj, mamma, pappa och bröder och systrar. Viktigast av allt är att jag mött Jesus Kristus och mitt liv har förändrats helt.

Jag avslutade gymnasiet för några veckor sedan och är nu stolt över att ta ett nytt steg i mitt liv. På min examensdag kom många människor och gratulerade mig och det gjorde mig glad och jag kunde inte sluta le. Jag har också varit på läger tillsammans med några vänner och lärare i en annan provins. Vi hade mycket kul och det var en underbar tid och jag kommer att ha många fina minnen därifrån. Jag förbereder mig nu för att påbörja mina studier på universitetet. Det känns spännande, samtidigt oroar jag mig över många saker som jag kommer att möta på universitetet. Jag älskar min familj, pappa och mamma. Jag tror starkt på familjen, det var svaret för att jag skulle få ett bättre liv. Jag tjänar Gud i vår församling tillsammans med andra ungdomar.

Slutligen vill jag tacka er mina faddrar. På grund av er har mitt liv lyfts upp och jag får leva ett riktigt och rikt liv. Det är meningsfullt för mig. Tack för ert stöd. Jag och min familj ber för er varje dag, och fortsätt att be för oss också, vi tror på kraften i förböner.

Med vänliga hälsningar,
Leah

 

 

Bild: Privat

Caminul Felix Sverige

Box 311 (Vallgatan 15)
573 24 Tranås

Kontakt:
Maria & Jörgen Lindberg

Rumänien

Bankgiro: 900-6495
SWISH: 123 900 64 95

Thailand

Bankgiro: 900-1264
SWISH: 123 900 12 64